Eventyrland

Vi måtte jo bare le. Steven klarte det søren meg igjen! Enda et punktert dekk. 15 minutter etter avreise, i god tro om at alt var i orden, ivrige etter å endelig få se fossen. Tilbake i sykkelbutikken var de igjen på vei til å skifte dekk. På dette tidspunktet var ikke det bra nok for oss. Vi fikk på mirakuløst vis gitt tydelig beskjed på spanskpourtugisisk med innslag av miming, om at vi denne gangen skulle bytte hele sykkelen.

image
24 km senere, med klær gjennomvåte av svette og ansikter som tomater, stod vi der med utsikt over fossen.

Det var alt vi hadde forestilt oss og mye mer. En blanding av Disney’s magiske verdener med glitrende elver og fossefall, frodige grønne skoger med trær som ser ut som snille bestemødre, Peter Pans Neverland der man er foralltid ung. Vi var kommet til eventyrland.

image

 

image

Vi spanderte også på oss en båttur til fossen, eller rettere sagt; inn i fossen. Vi så ikke så mye selv inni der, men GoProen gjorde jobben.

image

Inside of Iguazu falls from steven Bassili on Vimeo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *