«Dette gidder vi ikke mer, vi drar nordover!»

image
Vi fikk nok av pategonia. Det var dyrt, det var kaldt, og vi ble lei av å bruke de samme ullklærne hver dag. På vei til dagens utvalgte restaurant sa Steven endelig det vi begge hadde tenkt. «—piiip— dette gidder vi ikke mer, vi drar nordover» vi ga hverandre high five, og feiret med en god vin. Dagen etter bestilte vi billett til Cordoba. Billetten til Iguazu Falls var for dyr. Vi tok tok kontakt med våre nye venner i Cordoba. Vi kunne gjerne komme, men de var uten bil. Med andre ord, de kunne ikke hente oss, og de kom seg heller ikke noe sted for å kjøpe inn matvarer. Dermed ble det til at vi tok bussen til flyplassen, fly til cordoba, en overnatting under rulletrappen på flyplassen, buss til byen hvor vi fylte opp sekkene våres med mat og drikke til kommende uke, buss til langt utpå landet. Litt for langt, buss tilbake, 5 km gange med 25 kg på ryggen. Heldigvis var det nærmere 30 grader den dagen..

image
Grilling (asado) og kos

Tre uker tilbrakte vi i Cordoba. Det var herlig! Vi levde som en stor familie og kom inn i en rytme som fungerte veldig godt. Vi trivdes i hverandres selskap. Sene morgener, felles frokost, lunsj og middag. Steven og jeg fikk trent litt i mellom måltidene, noe som vi kjente på klærne at var nødvendig. Vi spilte «truco», et argentinsk kortspill, og drakk Mate. Vi fikk praktisert spansk, lært flere måter å lage mat på, oppleve å våkne av et helt majestetisk tordenvær, det var rett og slett total avslapning.

image

Når det begynte å nærme seg tre ukers opphold, følte vi at det var på tide å dra videre. Vi måtte oppleve Iguazu Falls!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *